Sunday, 1 January 2012

ke'rindu'an , ke'tekan'an & ke'peperiksa'an

Assalamualaikum w.b.t

Setelah lama tak mengupdate dan sedang stress, kali ni post nak buat gaya lain sikit. bukan lagi versi membebel berkajang- kajang.

KERINDUAN

1. Saya rindu kawan-kawan sekolah dan matriks saya. Seriously.

2. Walaumacam mana pun happening kawan kat sini sy tetap rindukan kalian.

3. Tetap rindu nak keluar 'hangout' tgk movie n berkaraoke dgn kalian walaupun hangout dgn dey all kat sini. Tak sama.. =.=''

KETEKANAN



1. Tertekan utk final ESOK. Pegang Organic ingat Mechanic. Pegang ODE ingat Analytical Chemistry.

2. Tertekan sbb takut target pointer tak tercapai.

3. Tertekan tgk carry mark yg tak berapa nak carry.

4. Tertekan selagi program fakulti kesayangan tak terlaksana lagi. haih..

KEPEPERIKSAAN


1. Exam E.S.O.K !!

2. Doakan kejayaan saya ya sahabat-sahabat.

3. Semoga ditenangkan hati & di tajamkan akal fikiran

4. Cuak nak exam pon dah campur sekali nih

berfoya sebentar berkaraoke.ngeh2. Lokasi:Wow Box Terminal.

p/s: All the best kpd rakan-rakan yang disayangi yang nak exam tu. Sy sentiasa mendoakan kejayaan anda semua. Hugss~   >.<




1 comment:

  1. insyaallah u can do it amma!!
    chiok2 k ^_^..

    ReplyDelete